3 augustus: Polderlandschap

Vandaag varen we een rondje door prachtige polders. Vanuit de sloep krijg je alle kans om het landschap vanaf het water vast te leggen. We varen via de Kaag, Hoogmade en de Brassem. 

Om 8.30 vertrekken we met de sloep. Onderweg genieten we van de omgeving en aan boord is er ook iets voor de inwendige mens, in de vorm van Koffie, Thee, frisdrank, en koek. 

Dieetwensen graag aangeven op ons aanmeldformulier. 

Verzamelen doen we om 8.15 bij de picknick banken van de VVV bij de gemeentehaven van Warmond (Gemeentehaven is ook echt het adres voor de navigatie).

Tijdens het varen help ik je eventueel met instellingen of standpunten. 

Het hebben van een spiegelreflexcamera is geen must. Iedere camera voldoet! Belangrijkste is genieten van het moment en de omgeving. 

Deze workshop gaat niet door als er veel regen en/of wind voorspeld wordt! Dit laten we uiterlijk 24 uur voor de aanvang van de workshop weten! 

Het kan fris zijn op het water, advies is dan ook kleed jezelf in laagjes. Plat en makkelijk schoeisel is aanbevolen. 

Max aantal deelnemers is 4

Normaal kost deze workshopshop 95 euro, nu als kennismakingsaanbieding 65 euro!

Opgeven voor deze Workshop kan via ons formulier

Na opgave ontvang je van ons een e-mail met ons rekeningnr. waarop je het verschuldigde bedrag kunt overmaken. Je inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen. 

Mocht de workshop niet doorgaan, dan wordt het inschrijfgeld binnen 2 werkdagen terug betaald. 

Heb je toch nog vragen kijk dan even bij onze veel gestelde vragen, of stuur ons een e-mail via het formulier aan de linkerkant van deze pagina of via info@fotobootje.nl

© Eyes of Holland