24 augustus: Zonsondergang

Vanavond gaan we de zonsondergang bekijken, meemaken en fotograferen vanaf het water. 

Om 18.30 uur vertrekken we met de sloep voor een rondje over de Kagerplassen, rond 20.00 uur gaan we op een mooie plek voor anker. Vanaf daar wachten we om de zon onder te zien gaan en natuurlijk te fotograferen. Ondertussen kun je genieten van een hapje en een drankje. 

Dieetwensen graag aangeven op ons aanmeldformulier. 

Verzamelen doen we om tussen 18.15 en 18.30 bij de picknick banken van de VVV bij de gemeentehaven van Warmond (Gemeentehaven is ook echt het adres voor de navigatie).

Tijdens het rondje over de Kagerplassen en krijg je voldoende tijd om foto’s te maken van de omgeving en andere dingen die we tegen komen. En help ik je eventueel met instellingen of standpunten. 

Het hebben van een spiegelreflexcamera is geen must. Iedere camera voldoet! Belangrijkste is genieten van het moment en de omgeving. 

Deze workshop gaat niet door als er veel regen en/of wind voorspeld wordt! Dit laten we uiterlijk 24 uur voor de aanvang van de workshop weten! 

Het kan fris zijn op het water, advies is dan ook kleed jezelf in laagjes. Plat en makkelijk schoeisel is aanbevolen. 

Max aantal deelnemers is 4

Normaal kost deze workshopshop 95 euro, nu als kennismakingsaanbieding 65 euro!

Opgeven voor deze Workshop kan via ons formulier

Na opgave ontvang je van ons een e-mail met ons rekeningnr. waarop je het verschuldigde bedrag kunt overmaken. Je inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen. 

Mocht de workshop niet doorgaan, dan wordt het inschrijfgeld binnen 2 werkdagen terug betaald. 

Heb je toch nog vragen kijk dan even bij onze veel gestelde vragen, of stuur ons een e-mail via het formulier aan de linkerkant van deze pagina of via info@fotobootje.nl

© Eyes of Holland