17 augustus: Zonsopkomst

Vroeg op om het mooiste moment van de dag mee te maken, op een van de mooiste plekken van Zuid-Holland.

Om 5.30 vertrekken we met de sloep naar een mooie plek waar we voor anker gaan en vanaf daar de zon te zien op komen en natuurlijk te fotograferen. Ondertussen kun je genieten van een ontbijtje met broodjes, croissantjes en koffie, thee en jus d'orange. Omdat de zon niet wacht is onze uiterste vertrektijd 5.30! 

Dieetwensen graag aangeven op ons aanmeldformulier. 

Verzamelen doen we om 5.15 bij de picknick banken van de VVV bij de gemeentehaven van Warmond (Gemeentehaven is ook echt het adres voor de navigatie).

Na de zonsopkomst varen we nog rustig een rondje over de Kagerplassen en krijg je nog voldoende tijd om foto’s te maken van de omgeving en andere dingen die we tegen komen. 

Tijdens de zonsopkomst en het varen help ik je eventueel met instellingen of standpunten. 

Het hebben van een spiegelreflexcamera is geen must. Iedere camera voldoet! Belangrijkste is genieten van het moment en de omgeving. 

Deze workshop gaat niet door als er veel regen en/of wind voorspeld wordt! Dit laten we uiterlijk 24 uur voor de aanvang van de workshop weten! 

Het kan fris zijn op het water, advies is dan ook kleed jezelf in laagjes. Plat en makkelijk schoeisel is aanbevolen. 

Max aantal deelnemers is 4

Normaal kost deze workshopshop 95 euro, nu als kennismakingsaanbieding 65 euro!

Opgeven voor deze Workshop kan via ons formulier

Na opgave ontvang je van ons een e-mail met ons rekeningnr. waarop je het verschuldigde bedrag kunt overmaken. Je inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen. 

Mocht de workshop niet doorgaan, dan wordt het inschrijfgeld binnen 2 werkdagen terug betaald. 

Heb je toch nog vragen kijk dan even bij onze veel gestelde vragen, of stuur ons een e-mail via het formulier aan de linkerkant van deze pagina of via info@fotobootje.nl

© Eyes of Holland